Deep Web Nedir ?


İnternetin gizli yüzünde ne var?

Aklınıza illegal içerik olarak ne geliyorsa burada o var diyebilirim. Sivil internet kullanıcısını psikolojik olarak etkileyebilecek aklınıza ne geliyorsa burada onların toplamı hatta daha fazlası var diyebilirim. Oyun, müzik, *****grafik içeriklerin tamamı, uyuşturucu ve türevi, silah satışları, kitaplar, gizli belgeler, kiralık katiller…. Bu liseteyi uzatmak mümkün.

Ben bu derin internete girmek istiyorum, ne yapmalıyım?

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, bu yazıyı yazmamdaki amaçta bilgilendirmek sizi zaten. Burada giriş yaptığınızda bilgisayarınıza virüs bulaşması kaçınılmaz. Ayrıca paylaşımda bulunmanız durumunda hackerler sizin adresini bulup sizin üzerine suç atabilir. Burada terör örgütleri çok sayıda vardır ve gerçek hayatta onlarla beraber bulunmak istemiyorsanız burada da bulunmamalısınız.

Deep Web hakkında biraz daha bilgi verebilir misin, neden girmek istiyor kullanıcılar buraya ?

Ne yazık ki merak, normal internet kullanıcısı merak yüzünden girmektedir. Benim işime yarayan şeyler var orda diyen kullanıcılar eğer oyun, müzik, pdf dosyaları arıyorsa zaten bunun oraya girmeden de elde edebilir.

Derin internetin katmanları bulunur her katmanda daha fazla bilgili birisi olmalısınız aksi halde istemeyeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ben gerekli bilgileri verdim onun harici bilgileri yine Google arama sonuçlarında da bulabilirsiniz.

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)